CONTACTEER STUDIO MUSTIQUE

Een ontwerp bestellen? Een (online) afspraak maken?
Of heb je eerst nog een vraag?

Studio Mustique interieur
MAAK JE AFSPRAAK RUIM OP TIJD!

Het van A tot Z laten ontwerpen en drukken van een geboortekaartje of (huwelijks)uitnodiging vraagt meestal wel wat tijd.

Neem dus zeker ruim vooraf contact op om alvast even jullie ideeën en de mogelijkheden te bespreken.

Geboortekaartje
Ideale timing: Je contacteert Studio Mustique best rond week 20 van de zwangerschap.

Huwelijksuitnodigingen
Wil je een save the date laten ontwerpen en verzenden aan je gasten, dan doe je dat best ongeveer een jaartje tot 6 maanden voorafgaand aan jullie huwelijksdag. Reken dus nog een paar maanden voordien extra, zodat we in alle rust jullie concept en save the date kunnen inplannen en vormgeven.

Denk je nu “OH NO! Ik ben te laat!”, stuur me dan toch nog maar een berichtje en vermeld zeker de uitgerekende geboortedatum van je kindje of je huwelijksdatum/ datum waarop je een save the date wil sturen en dan bekijk ik héél graag nog wat er mogelijk is!

Studio Mustique office
STUUR EEN BERICHTJE

Reserveer je plekje in mijn agenda liefst ruim vooraf, dan kan ik je een optimale service bieden.
 Ben je al wat aan de late kant? Geen nood, ik bekijk heel graag wat ik nog voor je kan doen!

  HELLO BABY WORKSHOP

  Interesse in een geboortekaartje? Check ook zeker eens of je nog kan deelnemen aan één van de Hello Baby Workshops. Je komt er alles te weten over de mogelijkheden voor je geboortekaartjes en doopsuiker. Georganiseerd in samenwerking met letterpressdrukkerij Uitgelijnd en Studio Blanche!

  Voorlopig zijn nog geen concrete nieuwe data bekend. In tussentijd kan je uiteraard nog steeds een (virtuele) afspraak vastleggen bij Studio Mustique om je geboortekaartje en doopsuiker te bespreken. Stuur een berichtje via het contactformulier en dan plannen we een geschikt moment in! 

  Volg Studio Mustique

  ABOUT SOFIE

  Mama van Max (°2015) en Casper (°2021), high school sweetheart van Alexander en huisgenoot van twee knorrige maar gezellige Britse kortharen.
  Sinds 2011 maak ik klanten blij met geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en ander gelegenheidsdrukwerk volledig op maat (of geïnspireerd op een kaartje uit de collectie) gemaakt. 

  Telkens ga ik met jullie op zoek naar wat jullie écht willen en zo vind ik steeds wel een persoonlijk element dat we verwerken in het ontwerp.

  Ik verdeelde jarenlang mijn tijd tussen ons gezin, Studio Mustique en mijn job als specialist in onderwijsregelgeving aan de Universiteit Gent, maar sinds januari 2019 kan ik me full time focussen op Studio Mustique!
  Bovenal hou ik van my three lovely boys in mijn leven, van lekker eten met familie en vrienden, uitstapjes naar all kinds of new places en gewoon van alles wat “schoon” is.

  Zie je een samenwerking wel zitten? Contacteer me gerust voor een gesprek!

  Je kent Studio Mustique misschien van

  Flair_logo
  logo studio blanche
  unizo logo
  Podcast Wondernemen