CONTACTEER SOFIE

Een ontwerp bestellen? Een afspraak maken?
Of heb je eerst nog een vraag?

Studio Mustique office
WELKOM NA AFSPRAAK

MA – DI – DO – VR

09:00 ~ 17.00

WOENSDAG

09:00 ~ 11:30

ZATERDAG

09:00 ~ 12:00

STUUR EEN BERICHTJE

Reserveer je plekje in mijn agenda liefst ruim vooraf, dan kan ik je een optimale service bieden. Ideale timing: contacteer me 4 maanden vóór de datum waarop je het drukwerk nodig hebt. Ben je al wat later? Geen nood, ik bekijk graag wat ik nog voor je kan doen! 


Studio Mustique is een weekje out of office van 21/02/2020 tot en met 02/03/2020.
Stuur me gerust een berichtje, ik beantwoord het dan zo spoedig mogelijk na mijn vakantie.
In de tussentijd kan je misschien ook al een antwoord op je vraag vinden bij de veelgestelde vragen.

De reeds lopende geboorte-opdrachten worden wel verder opgevolgd tijdens deze periode, dus indien je kindje geboren is, stuur me dan zeker een sms-berichtje en ik doe het nodige! Tot binnenkort!

HELLO BABY WORKSHOP

Interesse in een geboortekaartje? Check ook zeker eens of je nog kan deelnemen aan één van de Hello Baby Workshops. Je komt er alles te weten over de mogelijkheden voor je geboortekaartjes en doopsuiker. Georganiseerd in samenwerking met letterpressdrukkerij Uitgelijnd en Studio Blanche!

De eerstvolgende workshop is gepland op zondag 29 maart 2020 en is ideaal voor wie op dat moment 4 à 5 maanden zwanger is.

info workshop
Volg Studio Mustique

ABOUT SOFIE

Mama van Max, high school sweetheart van Alexander en huisgenoot van twee Britse kortharen.
Sinds 2011 maak ik klanten blij met geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en ander gelegenheidsdrukwerk volledig op maat gemaakt. Dat maatwerk breid ik sinds 2016 uit met een vaste collectie kaartjes.

Telkens ga ik met jullie op zoek naar wat jullie écht willen en zo vind ik steeds een persoonlijk element dat we verwerken in het ontwerp.

Ik verdeelde lang mijn tijd tussen ons gezin, Studio Mustique en mijn halftijdse job als specialist in onderwijsregelgeving aan de Universiteit Gent, maar sinds januari 2019 kan ik me full time focussen op Studio Mustique!
Bovenal hou ik van de twee lovely boys in mijn leven, van lekker eten met familie en vrienden en gewoon van alles wat “schoon” is.

Zie je een samenwerking wel zitten? Contacteer me gerust voor een vrijblijvend gesprek!