CONTACTEER STUDIO MUSTIQUE

Een ontwerp bestellen? Een (online) afspraak maken?
Of heb je eerst nog een vraag?

Studio Mustique interieur
ZWANGERSCHAPS- en BEVALLINGSVERLOF

Begin juli mogen Sofie & Alexander een broertje van Max verwelkomen!

Daarom draait Studio Mustique vanaf nu even op een lager pitje, tot na de bevallingsrust van Sofie en kan er geen maatwerk besteld worden.

Heb je echter in tussentijd een collectiekaartje gespot dat je wenst te bestellen, dan bekijken we nog heel graag wat we voor jullie kunnen doen!
Belangrijk: je uitgerekende datum moet wel vallen na 15 september 2021, zodat we nog voldoende tijd hebben om alles netjes voor je uit te werken.
Je wordt dan verder geholpen door Hannah en de drukkerij.

Wens je alvast een afspraak in te plannen voor een maatwerkopdracht na het bevallingsverlof van Sofie?
Neem dan ook alvast even contact op! Je uitgerekende bevallingsdatum moet dan wel vallen na 1 december 2021.

Studio Mustique office
STUUR EEN BERICHTJE

Reserveer je plekje in mijn agenda liefst ruim vooraf, dan kan ik je een optimale service bieden.
Ideale timing: contacteer me alvast even 5 maanden vóór de datum waarop je het drukwerk nodig hebt om tijdig een afspraak te kunnen inplannen. Ben je al wat later? Geen nood, ik bekijk graag wat ik nog voor je kan doen!
Opgelet: ik ben in bevallingsrust vanaf 21 juni 2021 tot (vermoedelijk) 1 oktober 2021. Zie extra info hierboven. 

  HELLO BABY WORKSHOP

  Interesse in een geboortekaartje? Check ook zeker eens of je nog kan deelnemen aan één van de Hello Baby Workshops. Je komt er alles te weten over de mogelijkheden voor je geboortekaartjes en doopsuiker. Georganiseerd in samenwerking met letterpressdrukkerij Uitgelijnd en Studio Blanche!

  De eerstvolgende workshops zullen door de huidige omstandigheden wellicht pas na de zomer kunnen doorgaan… We houden jullie op de hoogte! In tussentijd kan je uiteraard nog steeds een virtuele afspraak vastleggen bij Studio Mustique om je geboortekaartje en doopsuiker te bespreken. Stuur een berichtje via het contactformulier en dan plannen we een geschikt moment in! 

  info workshop
  Volg Studio Mustique

  ABOUT SOFIE

  Mama van Max, high school sweetheart van Alexander en huisgenoot van twee Britse kortharen.
  Sinds 2011 maak ik klanten blij met geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en ander gelegenheidsdrukwerk volledig op maat gemaakt. Dat maatwerk breid ik sinds 2016 uit met een vaste collectie kaartjes.

  Telkens ga ik met jullie op zoek naar wat jullie écht willen en zo vind ik steeds een persoonlijk element dat we verwerken in het ontwerp.

  Ik verdeelde jarenlang mijn tijd tussen ons gezin, Studio Mustique en mijn job als specialist in onderwijsregelgeving aan de Universiteit Gent, maar sinds januari 2019 kan ik me full time focussen op Studio Mustique!
  Bovenal hou ik van de twee lovely boys in mijn leven, van lekker eten met familie en vrienden en gewoon van alles wat “schoon” is.

  Zie je een samenwerking wel zitten? Contacteer me gerust voor een gesprek!

  Je kent Studio Mustique misschien van

  Flair_logo
  logo studio blanche
  unizo logo