CONTACTEER STUDIO MUSTIQUE

Een ontwerp bestellen? Een (online) afspraak maken?
Of heb je eerst nog een vraag?

Studio Mustique interieur
ZWANGERSCHAPS- en BEVALLINGSVERLOF

Op 10 juli werd Sofie’s 2e zoontje Casper geboren!

Daarom draait Studio Mustique nu nog even op een lager pitje en worden er slechts een beperkt aantal opdrachten aangenomen, zodat een goede service kan gegarandeerd blijven.

(oktober en november 2021 zijn reeds volzet.)

Studio Mustique office
STUUR EEN BERICHTJE

Reserveer je plekje in mijn agenda liefst ruim vooraf, dan kan ik je een optimale service bieden.
Ideale timing: contacteer me alvast even 5 maanden vóór de datum waarop je het drukwerk nodig hebt om tijdig een afspraak te kunnen inplannen. Ben je al wat later? Geen nood, ik bekijk graag wat ik nog voor je kan doen!
Opgelet: ik ben in bevallingsrust vanaf 21 juni 2021 tot (vermoedelijk) 1 oktober 2021. Zie extra info hierboven. 

  HELLO BABY WORKSHOP

  Interesse in een geboortekaartje? Check ook zeker eens of je nog kan deelnemen aan één van de Hello Baby Workshops. Je komt er alles te weten over de mogelijkheden voor je geboortekaartjes en doopsuiker. Georganiseerd in samenwerking met letterpressdrukkerij Uitgelijnd en Studio Blanche!

  De eerstvolgende workshops zullen door de huidige omstandigheden wellicht pas na de zomer kunnen doorgaan… We houden jullie op de hoogte! In tussentijd kan je uiteraard nog steeds een virtuele afspraak vastleggen bij Studio Mustique om je geboortekaartje en doopsuiker te bespreken. Stuur een berichtje via het contactformulier en dan plannen we een geschikt moment in! 

  info workshop
  Volg Studio Mustique

  ABOUT SOFIE

  Mama van Max, high school sweetheart van Alexander en huisgenoot van twee Britse kortharen.
  Sinds 2011 maak ik klanten blij met geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en ander gelegenheidsdrukwerk volledig op maat gemaakt. Dat maatwerk breid ik sinds 2016 uit met een vaste collectie kaartjes.

  Telkens ga ik met jullie op zoek naar wat jullie écht willen en zo vind ik steeds een persoonlijk element dat we verwerken in het ontwerp.

  Ik verdeelde jarenlang mijn tijd tussen ons gezin, Studio Mustique en mijn job als specialist in onderwijsregelgeving aan de Universiteit Gent, maar sinds januari 2019 kan ik me full time focussen op Studio Mustique!
  Bovenal hou ik van de twee lovely boys in mijn leven, van lekker eten met familie en vrienden en gewoon van alles wat “schoon” is.

  Zie je een samenwerking wel zitten? Contacteer me gerust voor een gesprek!

  Je kent Studio Mustique misschien van

  Flair_logo
  logo studio blanche
  unizo logo