BRANDING & LOGO DESIGN

Branding en logo design op maat van jouw project of onderneming.

Nieuw: Logo Brainstormsessie

Brainstorm met Sofie over je logo en branding, nog vóór je je all the way engageert in een volledig ontwerpavontuur.

1. Boek je logo brainstormsessie met Sofie en vul de vragenlijst in

2. Eén uur diepgaand gesprek over je business en branding

3. Verslag en briefing in je mailbox: helemaal klaar for the next step!

LOGO BRAINSTORM

Start je met je nieuwe bedrijf?
Of heb je al een business die aan een re-branding toe is?
Heb je al ideeën over wat je precies wil voor je logo en huisstijl / branding?

Toets dan deze ideeën (of je schetsen) eerst even rustig af met Studio Mustique tijdens een diepgaande brainstorm-, inspiratie- en adviessessie vóórdat je er verder mee aan de slag gaat.

WERKWIJZE

Je vult vooraf een vragenlijst in (duurt ongeveer 20 min om in te vullen, maar je mag er ook een paar uur over doen 😉 ) en ik bereid ons gesprek voor op basis van jouw antwoorden en eventueel je huidige huisstijl.

We focussen vervolgens tijdens ons gesprek – via Skype of in Gent – gedurende 1 uur op jouw business en op wat je noden zijn op grafisch vlak. Ik stel je de juiste vragen waardoor je aan het einde van ons gesprek een veel helderder zicht hebt op wat je zelf wilt én vooral op wat je business nodig heeft.

Na onze sessie ontvang je een uitgebreid verslag en een offerte voor een volledig uitgewerkt brandingconcept op jouw maat.

Dit vormt dan de basis en leidraad voor onze eventuele verdere samenwerking, of je kan er ook zelf mee aan de slag.

WAAROM DEZE FORMULE?

Mijn logo-ontwerpen starten sowieso steeds met een boeiend vraaggesprek om dan uiteindelijk te resulteren in een vormgeving waarbij je iets vóelt. Waarbij ook jouw ideale klant voelt wie jij bent en waar jouw bedrijf voor staat.

De brainstorm geeft je de kans om al je huisstijlwensen vooraf netjes op een rijtje te krijgen en zal je inzicht bieden in welke mogelijkheden en concrete concepten ik zie, specifiek voor jouw merk of onderneming.

Deze sessie staat op zich en hoeft niet per se gevolgd te worden door het effectieve ontwikkelen van je brandingconcept. Deze brainstorm kan bijvoorbeeld ook resulteren in een compleet nieuwe naam voor je bedrijf! Yes, this already happened more than once! 

Het doel is te komen tot een branding die helemaal juist voelt en die past bij wie jij bent en waar jouw onderneming om draait.

Bekijk ook zeker eens dit succesverhaal met 7 vroedvrouwen

INVESTEER IN JE BRANDING

Een goede branding tilt je onderneming naar een hoger niveau en zorgt ervoor dat jij eruit springt.
Tijdens dit traject werken we ruim 4 uur aan een brandingconcept dat volledig bij jou en je bedrijf past.

Er worden in deze fase nog geen schetsen of ontwerpen uitgewerkt.
Het resultaat van de Logo Brainstorm is dus een concrete leidraad en houvast bij de volgende stappen in je (re-) branding.

Het tarief voor deze volledige sessie komt op  347 euro (btw excl).

Je krijgt in het verslag ook een inschatting van de kostprijs voor de verdere ontwikkeling van je logo en huisstijl, op basis van wat jouw precieze wensen zijn.

Neem gerust contact met me op voor meer info of om je sessie te boeken!

THE NEXT STEPS: LOGO’s & KLEUREN

Yes! Eens we een heldere wishlist hebben en het nodige brainstormwerk is afgerond, kunnen de effectieve logo-ontwerpen gemaakt worden! We leggen een tweede afspraak vast (na goedkeuring van de prijsofferte) en je krijgt dan zo’n 2 à 3 verschillende logoconcepten voorgesteld (vaak nog met enkele varianten erbij), zodat je de impact van een kleine wijziging op het totale logo goed kan zien.

Op basis van jouw feedback wordt het logo verder aangepast in de volgende ontwerprondes.

Heb je nadien ook nood aan een uitgebreider branding concept (vb. met kleurenanalyse, typografische richtlijnen etc), dan kan dat uiteraard allemaal!

Neem gerust contact met me op voor meer info.

WAT KLANTEN ZEGGEN
We willen je nog eens bedankt voor ons ontzettend mooi geboortekaartje.
We zijn er heel erg trots op! De eerste kaartjes kwamen vandaag aan bij de mensen en we kregen al gelijk positieve reacties, we hadden ook wel niet anders verwacht!
Ik vind het echt een van de mooiste kaartjes ooit 😁.
Wij zijn zoooo blij om gekozen te hebben om met jou samen te werken!
We zitten géén 99, maar 100% op dezelfde lijn. Mooi werk, mooie presentatie, knap!
(…) Je kan ons niet zien momenteel,
Maar geloof me, je hebt onze dag goed gemaakt! Zo fier op ons kaartje en samenwerking.
Ziet er mega mega de max uit. Jij ook tevreden?
Geboortekaartje Pippa, letterpress, foliedruk, fluogeel, fluor, yellow, fluorescent, birth announcement, kraft, japanse envelop, japanse sluiting, wikkelSofie & Kevin, ouders van Pippa

Hi Sofie, we krijgen super veel toffe reacties op het kaartje: “lief, prachtig, dreamy, een genot om in de bus te krijgen in deze moeilijke tijden,…” waren maar enkele van de reacties 🤗🥰

“Ik ben heel erg tevreden, Sofie. Dank je wel! Het is mijn allereerste samenwerking met een grafisch ontwerpster waarvan ik echt 100% content ben.
Voor grafische elementen ben ik blijkbaar geen makkelijke klant en zeer kritisch. Maar jouw werk voor mij valt helemaal binnen mijn verwachtingen.”