Info 2018-03-12T02:00:46+00:00
HOE GAAT MUSTIQUE TE WERK?

Wat zijn de ontwerp- en drukkosten, wie verzorgt het drukwerk en kunnen we vooraf even overleggen? De antwoorden op deze en andere vragen vind je hier.

KAARTJE UIT COLLECTIE

Kies je een reeds bestaand kaartje uit de collectie, dan bedraagt de ontwerpkost 175 euro (21% btw incl.)*

* dit is het nieuwe tarief voor contactnames vanaf 19/01/2018. Wie voordien reeds contact opnam, betaalt nog het oude tarief.

De ontwerpkost omvat alle nodige aanpassingen om het door jou gekozen kaartje te personaliseren. Er staat geen limiet op het aantal aanpassingen, maar ze zijn wel beperkt tot de tekst en de kleuren. (Wil je nog andere aanpassingen aan het ontwerp, dan wordt het een kaartje op maat.) Het resultaat is dan een volledig gepersonaliseerd kaartje in de vorm van een drukklaar PDF-bestand.

Je bent steeds welkom op woensdag, vrijdag of zaterdag om vooraf eens een voorbeeldexemplaar te komen bekijken. Neem gerust contact op voor een afspraak.

Mustique werkt vlot samen met enkele kwalitatieve drukkers in het Gentse. Je kan gerust ook kiezen voor een eigen drukker, eventueel dichter bij jullie in de buurt. Mustique levert je dan de drukklare PDF-bestanden waarmee de drukker meteen aan de slag kan.

De kosten voor het drukwerk zijn steeds sterk afhankelijk van de gekozen druktechniek (vb. digitaal drukwerk is goedkoper dan letterpress), het papier en het formaat, de gekozen afwerking en vooral ook van het aantal exemplaren dat je zou wensen.

KAARTJE OP MAAT (TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR)

Tijdens de lente- en zomermaanden zal Studio Mustique uitgebreid worden met een grotere vaste collectie! Daarom wordt het maatwerk voor kaartjes en uitnodigingen tijdelijk teruggeschroefd en neem ik even geen nieuwe maatwerkopdrachten aan. Je kan wel nog steeds kiezen uit het reeds bestaande aanbod!

Neem gerust contact op bij verdere vragen!

De ontwerpkost voor een geboortekaartje of huwelijksuitnodiging volledig op maat is 350 euro (incl. 21% btw)* . Voor een ontwerp dat veel specifiek illustratiewerk vergt, kan er een bijkomende illustratiekost gerekend worden. Je wordt uiteraard vooraf op de hoogte gebracht indien er een bijkomende illustratiekost moet worden gerekend en hoeveel de totale ontwerpkost dan zal bedragen.

* dit is het nieuwe tarief voor contactnames vanaf 19/01/2018. Wie voordien reeds contact opnam, betaalt nog het oude tarief.

Sofie ontvangt je graag voor een gesprek in ontwerpstudio Mustique. Een afspraak is mogelijk op woensdag, vrijdag of zaterdag. We bespreken dan uitgebreid jullie ontwerpideeën en wensen. Je kan ook in alle rust tal van voorbeelden, druktechnieken en papiersoorten bekijken. Op basis van het gesprek wordt een eerste ontwerpreeks uitgewerkt die je via e-mail ontvangt. We werken dan verder op één van die ontwerpen tot jullie 100% tevreden zijn met het eindresultaat. Met de drukklare PDF kan je vervolgens naar je eigen drukker of je laat Mustique een offerte op maat uitwerken.

Alle ontwerpen blijven steeds eigendom van Studio Mustique en kunnen later ook opgenomen worden in de collectie.

Mustique werkt vlot samen met enkele kwalitatieve drukkers in het Gentse. Je kan gerust ook kiezen voor een eigen drukker, eventueel dichter bij jullie in de buurt. Mustique levert je dan de drukklare PDF-bestanden waarmee de drukker meteen aan de slag kan.

De kosten voor het drukwerk zijn steeds sterk afhankelijk van de gekozen druktechniek (vb. digitaal drukwerk is goedkoper dan letterpress), het papier en het formaat, de gekozen afwerking en vooral ook van het aantal exemplaren dat je zou wensen.

DOOPSUIKER

De ontwerpkost voor een doopsuikerthema wordt – ook bij een collectiekaartje – bepaald na overleg en wanneer we dus beter kunnen inschatten wat jullie precies wensen.
Voorbeeld: Voor het uitwerken van een standaard rond stickertje van 40mm wordt een ontwerpkost van 9 euro aangerekend.

Studio Mustique heeft een groot aantal verschillende verpakkingen in het assortiment zitten. Deze kunnen we allemaal voor je personaliseren, hetzij door rechtstreekse bedrukking, hetzij door te werken met een stickertje, ander type etiket (in principe is elke uitgesneden vorm mogelijk) of een labeltje.

Klik hier door naar het standaard assortiment.
Je kan er ook meteen zien hoeveel doopsuiker/snoep je precies moet voorzien voor elk type verpakking.

Vind je niet meteen je gading tussen het standaardaanbod, dan werken we graag iets bijzonders op maat voor je uit! Contacteer Sofie voor meer informatie.

Studio Mustique verzorgt enkel de verpakking van het doopsuiker.
Voor de snoepjes zelf kan je terecht bij verschillende (web)winkels waar je doopsuiker/ snoep kan aankopen.

Ja dat kan zeker! Het ontwerp kan op jullie verzoek aangeleverd worden aan de doopsuikerwinkel die het dan mag gebruiken voor jullie doopsuiker. Informeer gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Nog een vraag? Contacteer Mustique.
WAT KLANTEN ZEGGEN

We kregen al enorm veel positieve reacties, niet alleen op Cyriel zelf ;-), maar ook op het ontwerp van het kaartje!

Youri & Charlotte
Huwelijksuitnodiging

Zo..

Onze dag zit erop, maar nog steeds kijken wij met veel plezier terug naar diegene die dit met ons beleefd hebben. Niet enkel vrienden en familie, maar ook diegene die ons met raad en daad hebben bijgestaan.. waaronder Sofie! Bedankt voor de super samenwerking en prachtig resultaat! Niks dan lof over jouw werk!

Hopelijk hebben we snel een excuus om dit nog eens over te doen
Met veel plezier maak ik reclame voor jou.

Dorothee & Yakov

Nog eens bedankt voor de samenwerking en voor het resultaat. We zijn echt super tevreden!
Alles is zoals we het wilden…
We hebben al heel veel positieve reacties gekregen, en terecht!!!

Nawal

Algemene voorwaarden

De klant verbindt er zich toe de geleverde diensten te betalen binnen de 7 dagen na factuurdatum. In geval van niet-betaling van de factuur binnen deze termijn, wordt ze van rechtswege en zonder dat er een ingebrekestelling vereist is, verhoogd met een forfaitair schadebeding van 10% en verwijlintresten aan het tarief van de Wet van 02/08/2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Gent gemachtigd de geschillen te beslechten en is enkel de Belgische wetgeving van toepassing.

css.php