GEBOORTEKAARTJE TWEELING CHARLIE & RAPHA

Heerlijke opdracht voor deze ubercute twins. Ik heb er wel wat grijs haar aan overgehouden (experimenteren kan best spannend zijn 😅), maar dat was het helemaal waard!

Voor Charlie en Rapha kozen we voor twee aparte kaartjes met elk hun eigen frisse terrazzo kleuren en organische vormen, en die samen nóg leuker zijn. Net zoals Charlie en Rapha dus. 🤍 De beide kaartjes zijn uniek, evenwaardig, gelijkend, maar toch verschillend, elk met hun eigen kleurenpalet en karakteristieken, opnieuw net zoals de kindjes!

Wat ook superleuk is, is dat je – als je de beide kaartjes op elkaar legt – de kleurtjes van Rapha ziet doorkomen in de uitgesneden naam van Charlie en natuurlijk ook omgekeerd. Dit staat symbool voor de onlosmakelijke band die deze tweeling ongetwijfeld met elkaar zal hebben.

PS: die grijze haren kwamen er doordat ik bang was dat de kleine lettertjes zouden doorscheuren etc. Absoluut niet het ideale font voor een dergelijke techniek, maar ik ben o zo blij dat we er toch voor blijven gaan zijn! 😍

PS2: bijpassende terrazzo doopsuikerpresentatiestukken vind je hier. 

Wens je graag ook zo’n op en top gepersonaliseerd kaartje, net als dit Charlie & Rapha tweeling geboortekaartje of heb je bijkomende vragen? Contacteer Sofie!