HUWELIJKSUITNODIGINGEN E & M

Eline en Matthieu wensten voor hun september wedding een zachte luxueuze uitstraling. Voor de uitnodigingen combineerde we een olijfgroene velvet met goudfolie en een minimalistisch ontwerp. Zie je hoe de letters in het op maat gemaakte logo “e” en “m” arm in arm verdergaan?

De menukaarten kregen dezelfde afwerking als de uitnodigingen en werden dan ook op hetzelfde moment gedrukt. Zo werd de velvet lijn helemaal doorgetrokken van de uitnodigingen tot op de feesttafel.

Voor het geboortekaartje van hun zoontje Jérôme werkte ik trouwens nog enkele andere letters uit in dezelfde stijl als de huwelijksuitnodigingen, maar deze keer gedrukt op een prachtige ruwe linnen ondergrond, met groene folie! Een visuele link was duidelijk aanwezig, zonder zomaar een kopie te maken van de uitnodigingen.

Het ontwerp van een logo met jullie initialen (monogram logo) is steeds een maatwerk proces waarbij we ons evenwel kunnen baseren op een dergelijk ontwerp zoals dat van e & m. We werken dan jullie ontwerp verder uit op basis van jullie keuzes inzake:

  • formaat: A5-formaat, postkaart (110 x 170 mm), vierkant (160 x 160 mm)
  • kleur
  • schikking tekst achterzijde

Mogelijkheden voor het drukwerk:

  • letterpressdrukwerk 1 of 2 kleuren
  • foliedruk (goud, zilver, koper, rosé goud, hologram rainbow colors,…)
  • regulier digitaal drukwerk

Wens je ook graag een dergelijk ontwerp voor jullie huwelijksuitnodigingen of heb je bijkomende vragen? Contacteer Sofie!