HUWELIJKSUITNODIGINGEN L&C

Een zalige summer of love.

Dat wensten L & C hun vrienden en familie toe met hun save the date die ze een jaar vooraf aan hun huwelijk (dat gepland is in de zomer van 2023) hebben verzonden. De uitnodigingen zijn op dit moment nog helemaal top secret, but stay tuned… Ze komen eraan! Geniet intussen maar volop van dit zuiderse sfeertje met deze heerlijke save the date kaarten.

De save the date kaartjes met terracotta enveloppen geven sowieso al een beetje de sfeer weer van de huwelijksuitnodigingen, maar die komen nog met extra veel mini-illustraties, helemaal op maat getekend door Sofie.

De familienamen van deze love birds verschilt trouwens maar met 1 letter, toevallig net in het midden van de beide namen. Dat konden we natuurlijk niet zomaar laten liggen en Sofie maakte er een gezamenlijke familienaam van, met een mini-logo in het midden. Snapje?! 😉

Het ontwerp van een logo met jullie initialen (monogram logo) is steeds een maatwerk proces waarbij we ons evenwel kunnen baseren op een dergelijk ontwerp zoals dat van L & C. We werken dan jullie ontwerp verder uit op basis van jullie keuzes inzake:

  • formaat: A5-formaat, postkaart (110 x 170 mm), vierkant (160 x 160 mm)
  • kleur
  • schikking tekst achterzijde

Mogelijkheden voor het drukwerk:

  • letterpressdrukwerk 1 of 2 kleuren
  • foliedruk (goud, zilver, koper, rosé goud, hologram rainbow colors,…)
  • regulier digitaal drukwerk

Wens je ook graag een dergelijk ontwerp voor jullie huwelijksuitnodigingen of heb je bijkomende vragen? Contacteer Sofie!