L&C HUWELIJKSUITNODIGINGEN MET WEDDING LOGO

Enkele maanden na het verzenden van hun save the dates waren L&C’s huwelijksuitnodigingen met wedding logo aan de beurt.

Illustraties van de 2 locaties (het schattige kerkje en de prachtige wedding venue Château de la Hulpe) en ertussenin opnieuw het bruidspaar op de fiets; deze keer met een extraatje erbij: dochtertje Roma werd geboren tussen het verzenden van de save the dates en het drukken van de uitnodigingen, dus zij mocht zeker niet ontbreken!

De familienamen van deze love birds verschilt trouwens maar met 1 letter, toevallig net in het midden van de beide namen. Dat konden we natuurlijk niet zomaar laten liggen en Sofie maakte er een gezamenlijke familienaam van, met een mini-logo in het midden. Snapje?! 😉

De save the date kaartjes met terracotta enveloppen gaven al een beetje de sfeer weer van de huwelijksuitnodigingen: voor de trouwkaarten maakten we gebruik van dezelfde druktechniek, nl. letterpress in een mooie warme terracotta tint.

Het ontwerp van een logo met jullie initialen (monogram logo) is steeds een maatwerk proces waarbij we ons evenwel kunnen baseren op een dergelijk ontwerp zoals dat van L & C. We werken dan jullie ontwerp verder uit op basis van jullie keuzes inzake:

  • formaat: A5-formaat, postkaart (110 x 170 mm), vierkant (160 x 160 mm)
  • kleur
  • schikking tekst achterzijde
  • etc.

Mogelijkheden voor het drukwerk:

  • letterpressdrukwerk 1 of 2 kleuren
  • foliedruk (goud, zilver, koper, rosé goud, hologram rainbow colors,…)
  • regulier digitaal drukwerk

Wens je ook graag een dergelijk ontwerp voor jullie huwelijksuitnodigingen met wedding logo of heb je bijkomende vragen over het op maat laten ontwerpen van jullie trouwkaarten? Contacteer Sofie!