GEBOORTEKAARTJE SELMA

Studio Mustique staat er inmiddels om bekend steeds op zoek te gaan naar nieuwe “mooiigheden”.

Zo ook dit kaartje voor Selma: roze gouden foliedruk op hagelwitte stof! De achterzijde van het kaartje is uiteraard een stevig papier, waarop de tekst in roze letterpress inkt werd gedrukt. De textuur van het linnen is een echte blikvanger en vormt een mooi verzachtend contrast met de fel blinkende foliedruk in rosé goud.

Het kaartje dat we voor Selma ontwikkelden, paste dan ook perfect bij wat de ouders graag wensten: de mama van Selma liet me immers al eerder een logo-ontwerp maken voor haar eigen onderneming Blad Stof Schaar, waar ze de mooiste stofjes inkoopt en verwerkt tot leuke kledingstukken voor de kleintjes. Het stoffen geboortekaartje was dan ook a perfect match!  

Elegante handlettering verwerkt in een bloem, getekend met 1 enkele lijn, geven dit kaartje een zachte poëtische toets. Superleuk ook om dergelijke tekeningen dan ook op tote bags te laten drukken en ze cadeau te doen aan je kraambezoek als alternatief voor de klassieke doopsuiker!

Bij dit ontwerp kan je – bovenop het personaliseren van de kaart – ook het volgende laten aanpassen:

  • kies je formaat: postkaart (100 x 105 mm of 110 x 170 mm), vierkant (120 x 120 of 160 x 160 mm)
  • kleur inkt / kleur folie / kleur van de stof (je kan het stalenboek komen inkijken bij Studio Mustique)
  • schikking tekst achterzijde

Mogelijkheden voor het drukwerk:

  • letterpressdrukwerk 1 kleur achteraan, foliedruk vooraan (in goud, zilver, koper, rosé goud, hologram rainbow colors,…)
  • Opgelet: de minimale bestelling is 100 geboortekaartjes.

Wens je graag nog andere aanpassingen of heb je bijkomende vragen? Contacteer Sofie!

Uiteraard kan je ook een huwelijksuitnodiging in dezelfde stijl op stof laten drukken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!