De kostprijs van een ontwerp hangt enigszins af van wat jullie precies wensen.

Een ontwerp voor een geboortekaartje op jullie maat kan bijvoorbeeld al vanaf €190 (2 revisies inbegrepen, onbeperkte aanpassingen van de tekst), maar indien er wat meer specifiek illustratiewerk aan te pas komt, neemt het aantal benodigde werkuren natuurlijk enigszins toe en zal de kostprijs van het ontwerp daar ook vooraf op afgestemd worden in de offerte. Je kan ook extra ontwerpen in hetzelfde thema bestellen zoals een uitnodiging voor de babyborrel (€35), snoepdoosjes (€30), stickertjes (€5), magneten/buttons (€10), etc. (prijzen incl. 21% btw).

De bijkomende drukkosten zijn afhankelijk van het formaat van het kaartje, de druktechniek (digitaal, offset, letterpress), het gekozen papier en het aantal exemplaren dat je nodig hebt. Mustique staat je graag bij in je keuze en helpt je de volledige bestelling af te stemmen op je vooropgestelde budget.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje met een omschrijving van de opdracht en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan een afspraak voor een gesprekje bij Mustique (in Gent) over jullie wensen, waarbij jullie ook tal van voorbeelden kunnen bekijken.