Podcast studio mustique sofie mus salon society salon weddings studio salon podcast over trouwen podcast over huwelijksuitnodigingen

Studio Mustique was te gast in de podcast van Salon Society!

Salon Society is dé nieuwe place-to-be als je gaat trouwen. Het is immers het eerste warme platform voor jouw zoektocht naar creatieve en betrouwbare huwelijksleveranciers. De crème de la crème van de creatieve huwelijksleveranciers werd er verzameld door Lotte en Sanya. Deze weddingplanners zijn ervaren weddingplanners en hosten hun super interessante podcast Studio Salon.

Zelf begon ik te blozen toen ik hun aanbeveling over Studio Mustique las:

Wij stellen met enthousiasme Studio Mustique voor aan onze Salon Society-community. Sofie’s meesterschap in het ontwerpen van huwelijksdrukwerk straalt elegantie en creativiteit uit, verrijkt met eigen illustraties op maat en handgeschreven details. Voor uniek en persoonlijk huwelijksdrukwerk met artistieke flair is Studio Mustique de ultieme keuze om jullie liefdesverhaal te laten schitteren op papier.

Enige tijd geleden mocht ik bij hen aan tafel aanschuiven in Fosbury & Sons te Dilbeek en hadden we een héle fijne babbel. We hadden het over de aankomende trends, prijzen, handlettering en nog veel meer.

Benieuwd naar de podcast?

Je kan hem nu al bekijken op YouTube, handig mét beeld, want ik toon er ook enkele voorbeelden 😉

Binnenkort kan je hem ook beluisteren via Spotify en op Apple Podcasts

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacyverklaring.
Ik Accepteer
Podcast Salon Society x Studio Mustique | Sofie Mus
Podcast Salon Society x Studio Mustique | Sofie Mus