Interesse in een geboortekaartje?

Check ook zeker eens of je nog kan deelnemen aan één van de Hello Baby Workshops.

Je komt er alles te weten over de mogelijkheden voor je geboortekaartjes en doopsuiker. Georganiseerd in samenwerking met letterpressdrukkerij Uitgelijnd en Studio Blanche!

De eerstvolgende workshop is gepland op zondag 9 februari 2020 en is ideaal voor wie op dat moment 4 à 5 maanden zwanger is. De data voor de workshops in maart en april liggen ook al vast! Schrijf je alvast in!

KIES EN REGEL ALLES OP 1 MOMENT

Studio Mustique, Studio Blanche en letterpressdrukkerij Uitgelijnd bundelen hun krachten en maken je meteen helemaal wegwijs tijdens hun unieke Hello Baby workshop!

METEEN OP HET JUISTE SPOOR

Helmut en Amber ontvangen ons in hun gezellige letterpressdrukkerij Uitgelijnd en nemen je mee behind the scenes. Ze tonen je hoe de letterpress geboortekaartjes op de antieke persen gedrukt worden.

Grafisch ontwerper Sofie van Studio Mustique verklapt je al haar inside tips & tricks en do’s & dont’s. Ze adviseert je bij je keuzes voor het persoonlijke concept voor jullie kindje. Ze wordt bijgestaan door Justine van Studio Blanche. Zij licht je graag alle nieuwste trends in doopsuikerland toe!

Hello baby workshop geboortekaartjes Studio Mustique
Hello baby workshop geboortekaartjes Studio Mustique
James Studio Blanche zeepjes