VELVET GEBOORTEKAARTJES EN HUWELIJKSUITNODIGINGEN

Understated Luxury. Soft textures. Simple elegance. Cosy vibes. Announce your wedding or your baby in style.   

Een tijdje geleden stelden we de kaartjes op linnen voor. Deze kaartjes pasten perfect bij zomerse temperatuurtjes in de lente en in de zomer. Plan je echter een winter wedding of verwacht je een kleintje in de gezellige wintermaanden? Dan past een velvet / fluwelen kaartje misschien wel ietsje beter bij de sfeer die je voor ogen hebt voor je feest of om je baby te verwelkomen.

Net zoals bij de linnen kaartjes bestaat de achterzijde uiteraard uit een stevig papier, waarop de tekst in letterpress inkt (en als je wil ook met foliedruk) kan worden ingedrukt. De velvet stoffen lenen zich perfect tot mooie kleurencombinaties met verschillende foliekleuren. Ook witte of zwarte folie is mogelijk. Het hoeven immers niet steeds glanzende metallic goud- of kopertinten te zijn!

Samen maken we er zoals steeds een uniek ontwerp van!

Ga voor exclusief maatwerk of kies een ontwerp uit de collectie. Veel van de ontwerpen uit de collectie kunnen immers ook op Velvet worden afgedrukt.

Bij dit ontwerp kan je – bovenop het personaliseren van de kaart – ook het volgende laten aanpassen:

  • kies je formaat: postkaart (100 x 105 mm of 110 x 170 mm), vierkant (120 x 120 of 160 x 160 mm)
  • kleur inkt / kleur folie / kleur van de stof (je kan het stalenboek komen inkijken bij Studio Mustique)
  • schikking tekst achterzijde

Mogelijkheden voor het drukwerk:

  • letterpressdrukwerk in 1 kleur achteraan, foliedruk vooraan (in goud, zilver, koper, rosé goud, hologram rainbow colors, wit, zwart…)
  • Opgelet: de minimale bestelling is 100 geboortekaartjes (Wens je huwelijksuitnodigingen op velvet: contacteer me dan zeker voor de mogelijkheden).

Wens je graag nog andere aanpassingen of heb je bijkomende vragen? Contacteer Sofie!