“Doopsuiker” en “Kraamvisite”

Bij geboortekaartjes horen uiteraard ook mini-geboortecadeautjes voor wie jouw kersverse kindje komt bewonderen. In Vlaanderen is dit alom gekend als “doopsuiker”, maar in Nederland is dit (nog) niet zo ingeburgerd. Alhoewel, de laatste tijd zie ik de interesse voor deze “cadeautjes voor je kraamvisite” wel toenemen… Een fijne evolutie! Ik kan niet wachten om ook voor mijn Nederlandse klantjes een mooi doopsuikerconcept uit te werken.

Classique of Unique?

Het leuke is dat je echt helemaal je zin kan doen hiermee: hou je het graag klassiek en geef je graag heerlijke suikerbonen en snoepjes? Of personaliseer je liever een totebag of flesjes fairtrade fruitsap om mee te geven aan de bewonderaars van je kindje? Of misschien wil je het liefst van al all the way gaan met een heus winkeltje vol gepersonaliseerde goodies voor je gasten om uit te kiezen tijdens de babyborrel? Het kan en mag écht allemaal!

Studio Mustique + Studio Blanche

Wie unieke doopsuiker zegt, denkt daarbij vaak onmiddellijk ook aan de magnifique items van Studio Blanche. Justine laat verschillende items speciaal voor haar winkel maken, zoals bijvoorbeeld deze marmeren presentatiestukken en deze kaarsjes. Je vindt ze dus nergens anders!

Het was dan ook superleuk te vernemen dat Justine van Studio Blanche nog een plekje vrij had in de nieuwe winkel in Sint-Truiden voor de kaartjes van Studio Mustique! The perfect match voor een origineel en persoonlijk uitgewerkt geboorteconcept. Afgelopen weekend ging de winkel open voor het publiek en hij is absoluut prachtig geworden!

New store (already open) & New webshop (coming soon)

Doorheen de winkel staan setjes doopsuiker opgesteld, gebaseerd op de ontwerpen van Studio Mustique en nog 4 andere ontwerpers. De collectie wordt voortdurend aangevuld met nieuwe kaartjes en doopsuikeritems, zodat je je kindje helemaal in jouw eigen stijl kan verwelkomen.

Er is een gezellige kaartjescorner – mét comfy sofa – waarin je rustig verschillende ontwerpen kan bekijken, en de kleurrijke presentatie van suikerbonen, lintjes, washi tape en andere mooie goodies is gewoon ook een waar feest voor het oog!

Op de nieuwe webshop is het nog eventjes wachten, maar daar wordt momenteel volop aangewerkt en in afwachting kan je uiteraard nog steeds terecht in de huidige webshop!

A picture says more than a thousand words…

Hier alvast enkele van mijn eerste impressies in de winkel tijdens de openingsavond op 20 september.
De officiële foto’s volgen later nog 🙂

Studio Mustique Studio Blanche
Studio Mustique Studio Blanche